“A” tým remizoval bez branek s týmem Vrchoviny

MSD, skup. D – muži, 15. kolo, 10. 9. 2014

 

FC Slovan Rosice – SFK Vrchovina 0 : 0 (0:0)

 

Branky:   nikdo

Žluté karty: Michna, Polák – Komínek, Sodomka R., Buchta, Skalník M.

Červené karty: bez

Rozhodčí:   Chlevišťan     

Diváci: 180

Sestava Rosice :   Hoda – Oprchal, Huška, Polák, Vítámvás – Havlásek, Lang, Selinger, Pšikal – Chlup ( 87´ Těžký), Michna     


Sestava Vrchovina Vítek – Buchta, Dvořáček, Košík, Drdla (82´ Skalník Kamil) – Skalník Michal, Sodomka Rostislav, Komínek (46´ Kolařík), Sodomka Pavel – Smetana, Trojánek (63´ Michal)      


 

      Utkání předehrávaného 15. kola skončilo v Rosicích bezbrankovou remízou. Zápas byl bojovný s nasazením z obou stran. V prvním poločase byla hra vyrovnaná. První náznak šance si vypracovali hosté ve 12´, když na přetažený centr do 16 Hoda váhavě vyběhl, míč si zpracoval Pavel Sodomka a od brankové čáry přihrál zpět před 16 Rostislavu Sodomkovi, jehož střela mířila těsně nad branku domácích. Slovan odpověděl ve 23´, kdy Huška uvolnil do 16 hostí Chlupa, který však z otočky pouze trefil vybíhajícího brankáře. Ve 2. poločase si již domácí hráči vytvořili mírnou převahu a vypracovali si i několik šancí ke vstřelení branky. V 64´ přihrál Michna od pravé čáry do 16 před brankoviště odkud se snažili přes stopery zakončit Chlup s Pšikalem, slabou střelu domácích hráčů ale stačil Vítek vytlačit na tyč a poté míč zachytit do náruče. V 74´ se připomněli hosté, když po přímém kopu od pravé čáry a následné hlavičce minul míč levou tyč Hodovy branky. V 77´ dostal přihrávku před 16 hostí volný Pšikal, ale jeho pohotová střela těsně minula levou tyč. Rozhodnou zápas mohli domácí ještě v 90´. Pšikal unikl podél levé autové čáry, přesně nacentroval před branku na nabíhajícího Michnu, který už z mírného záklonu poslal míč hlavou těsně nad branku.  

 

Kategorie: A tým