“A” tým neuhájil vlastní trávník proti Mutěnicím

MSD, skup. D – muži, 6. kolo, 17. 9. 2014

 

FC Slovan Rosice – FK Mutěnice 2 : 3 (2:2)

 

Branky:   25. Živný, 33. Pšikal – 16. Kotuřík, 31. Závorka, 82. Čepil

Žluté karty: Michna, Polák – Komínek, Sodomka R., Buchta, Skalník M.

Červené karty: bez

Rozhodčí:   Bartoň     

Diváci: 190

Sestava Rosice :   Hoda – Oprchal, Huška, Polák, Vítámvás (86´ Boháč) – Těžký (58´ Burčík), Havlásek, Chlup, Pšikal – Michna, Živný (70´ Fiala)      


Sestava Mutěnice Šupa – Koplík (84´ Varmuža), Kupčík, Chromeček, Vydařilý – Holešinský, Trávník (39´ Benešovský), Hromek (91´ +Bíza), Závorka – Čepil, Koštuřík       


 

      V odloženém utkání 6. kola dostali domácí hráči od Mutěnic lekci z produktivity. Po brankové přestřelce v prvním poločase a neproměňování šancí domácími hráči v poločase 2. rozhodla utkání přesná střela mutěnického Čepila v 82´. V prvním poločase padaly všechny branky podle podobného scénáře. Domácí neproměnili šanci, následně vstřelili branku hosté a domácí na ni obratem odpověděli vyrovnáním. V 15´ po rohovém kopu Slovanu hlavičkoval Živný těsně vedle tyče. Z protiútoku v šestnáctce´ po nevinně vyhlížející akci Mutěnic vyskočil nejvýše na centrovaný míč Koštuřík a z hranice pokutového území přehodil před brankou stojícího Hodu a otevřel tak skóre zápasu. Ve 25´ provedli domácí Michna s Chlupem pěknou akci po levé straně, míč vrácený zpět do šestnáctky nasměroval na branku Pšikal a Živný vyrovnal. Ve 30´ vyslal Živný po pravé straně hřiště Těžkého, naběhl si před branku na jeho centr, ale hlavičkoval pouze do rukou brankáře. Hosté ve 31´ opět z protiútoku vedeném po pravé straně odcentrovali do velkého vápna, kde míč, který propadl na zem, domácí obrana neodkopla a Závorka vrátil přesnou střelou Mutěnicím vedení. Na branku zareagovali domácí ve 33´ střelou Michny z 20 m, Šupa musel na zem, míč ale neudržel v rukou a dobíhající Pšikal podruhé vyrovnal. Hosté mohli opět získat vedení ve 42´, kdy se po rohovém kopu odrazil míč na hranici šestnáctky a následná střela se odrazila od břevna branky Slovanu. Podruhé trefili hosté konstrukci branky, konkrétně pravou tyč, v 63´ po chybě domácí obrany na pravé straně pokutového území. Po celý druhý poločas měli domácí převahu, dostávali se do šestnáctky hostí, nedokázali ale žádnou akci zakončit přesnou střelou. Když již vstřelili branku, nebyla pro ofsajd uznaná. V 82´ nacentroval od pravé autové čáry do šettnáctky Slovanu mutěnický Holešínský a nabíhající Čepil usměrnil z první míč přesně k pravé tyči. I na tuto branku mohli ještě domácí odpovědět vyrovnáním; v 85´ potáhl po pravé straně míč Michna, nacentroval do vápna přesně na hlavu Burčíka, ten však z hranice malého vápna trefil přesně ruce brankáře.   

 

Kategorie: A tým